Esthetiek Charmes

Ben jij al summerproof? Bescherm jezelf tegen de zon!

Mooi weer betekent ook veel zon. Om jezelf en je huid te beschermen tegen de schadelijke UV stralen is het belangrijk de juiste producten te gebruiken. Bekijk ons aanbod producten hieronder, te verkrijgen in het instituut of via het onderstaande bestelformulier!

LICHAAMSSCRUB

Met een gezuiverd lichaam de zon tegemoet

Met een scrub worden de dode huidcellen weggehaald en voorkom je verstoppingen van poriën, ga je onzuiverheden tegen en gaat je huid meer stralen. Maar wist je dat een gescrubde huid intenser bruin wordt en bodylotions en zonnecrème beter op neemt? Wie wil nu geen mooi bruin kleurtje om mee terug thuis te komen!

Vertrek je binnenkort op reis? Dat is hét moment voor een lichaamsscrub. Boek nu* en krijg 10% korting op je behandeling.

*korting geldig voor boekingen t.e.m. 21 juni 2021.

TIJDELIJK 10% KORTING!

blad-apart (1)def

Gebruik je scrub ook thuis

Huidcellen vernieuwen zichzelf constant. Eén keer scrubben is daarom niet genoeg. Met een scrub thuis, kun je afhankelijk van je huidtype zelf aan de slag. 1 tot 2 keer per maand scrubben is voor de meeste mensen voldoende.

Gommage aux sucres Jasmin

€ 37,00

Gommage aux sucres Mandarin

€ 37,00

Gommage doux Lavendel

€ 37,00

Gommage doux Cypres

€ 37,00

Interesse in deze producten? Contacteer ons of spring binnen in het instituut!

gelaatsverzorging

Met een fris en stralend gezicht op reis

Geef je gezicht een opkikkertje en ga stralend de zon tegemoet. Tijdens de behandeling wordt je gelaat gereinigd, krijg je een voedend masker en een ontspannende gelaats- en nekmassage. Je gezicht is beter beschermd tegen de zon, en jouw zonnecrème wordt ook beter opgenomen

blad-apart (1)def

Ontdek ons aanbod zonneproducten

Een must-have op reis is een zonnecrème of sunspray. De producten van This is Sun beschermt elk huidtype tegen de schadelijke UV en UB stralen. Met een factor SPF50+ ben je verzekerd van een goede bescherming. Daarnaast laten de producten geen vervelende vlekken of strepen na en zijn heel goed smeerbaar.

Face crème SPF50

€ 36,95

Body crème SPF50

€ 32,95

Body spray SPF30

€ 28,95

After sun gel

€ 21,95

Interesse in deze producten? Contacteer ons of spring binnen in het instituut!

Zelfbruinende producten

Vertrek je graag met een bruin kleurtje op reis?

Wil je liever niet met je witte benen rondlopen op reis? Dan hebben we de oplossing voor jou. De zelfbruinende tanners van Marc Inbane helpen je aan een mooi egale bruine kleur zonder strepen! Zo trek je straks zonder zorgen je bikini aan.