Gelaatsverzorging | Esthetiek Charmes

Gelaats­verzorging

“Je goed in je vel voelen”, de uitdrukking is niet uit de lucht gegrepen. De staat van onze huid heeft effect op ons zelfvertrouwen. Zorg dragen voor je huid is absoluut belangrijk, het hele jaar door. Hydratatie tijdens koude winterse dagen en bescherming tegen de schroeiende zon op een zomerse dag.

Wat is een gelaatsverzorging?

Een gelaatsverzorging is de behanding van het gelaat met als doel de huidveroudering tegen te gaan. Om het gelaat goed te kunnen verzorgen, moeten we eerst weten wat voor huidtype je hebt. We starten dus met een huidanalyse. 

 

Vervolgens reinigen we jouw gelaat, huid en poriën diep. Onzuiverheden kunnen nu behandeld worden. Bij Esthetiek Charmes krijg je jouw gelaatsverzorging in een rustgevend kader, zodat genieten nooit ver weg is. 

Kies voor een gelaatsverzorging wanneer je…

 tekenen van huidveroudering wil tegengaan

 last hebt van acné of eczeem

 tijd voor jezelf wil

“Je huid is je grootste orgaan. Meer dan 2 vierkante meter huid en amper enkele millimeters dik en toch moet die huid ons elke dag beschermen. Draag er daarom zorg voor!”

De 7 stappen van een goede gelaatsverzorging

1
Huidanalyse
2
Reiniging
3
Onzuiverheden aanpakken
4
Epileren van wenkbrauwen en/of harsen van de bovenlip
5
Gezichtsmassage van 5 minuten
6
Masker aanbrengen
7
Dagcrème aangepast aan het huidtype

Al jaren trouwe klant en steeds tevreden! Het vernieuwde instituut zorgt voor een extra gezellige sfeer. Kortom topverzorging door een topmadam! Zeker en vast een aanrader! 

Céline Vandenbroucke, Izegem

Voor wie een gelaatsverzorging wenst in regio Izegem/Ingelmunster/­Ledegem

Gelaatsverzorgingen in Izegem, Ingelmunster, Lendelede, Ledegem, Oekene, Kuurne en zelfs van verder: klanten van Esthetiek Charmes komen uit alle uithoeken van West-Vlaanderen. Ze appreciëren het persoonlijke contact maar ook de eenvoud en flexibiliteit om een afspraak in te boeken.