Manicure, Gelish, Hairstyling en Visagie | Esthetiek Charmes
blad-apart (1)def

Andere behandelingen

Permanente ontharing

Op zoek naar een permanente oplossing voor ongewenste haargroei? De laserontharing uitgevoerd door E-Med zorgt ervoor dat je nooit meer moet denken aan scheren of epileren. Meer info? Contacteer ons!

Lashlift

Met deze techniek worden de wimpers gelift met als resultaat mooi natuurlijk gekrulde wimpers die 6 tot 8 weken blijven. Ideaal voor bruidjes, voor je op vakantie vertrekt of als je last hebt van neerhangende wimpers zonder natuurlijke krul.

Manicure

Met een professionele manicure staan je nagels opnieuw netjes. We knippen en vijlen de nagels. De nagelriempjes zetten we proper en terwijl worden de overtollige velletjes verwijderd. Als afsluiter krijg je nog een handmassage. Je kan er ook voor kiezen om je nagels te laten lakken met de producten van Morgan Taylor (gekend van Gelish).

Gelish

Genoeg van het geknoei met nagellak? En wil je toch verzorgde (teen)nagels? Gelish is de oplossing, je bent goed voor minstens 3 weken. Prachtige nagels in de seizoenskleuren. Elegant én in tegenstelling tot gelnagels beschadigen ze je nagels niet.

Hairstyling

Klaar voor het feest? Je haar laten opsteken is altijd een leuk extraatje. Een knappe vlecht of een retro chignon. Jij vraagt, wij draaien (het haar op). Onze service voor hairstyling is ook een onderdeel van ons bruidspakket (in combinatie met visagie). Vraag ernaar!

Make-up

We werken met de make-upproducten van Malu Wilz. Professionele kwaliteit en trendy kleuren. Het assortiment omvat foundations, lippenstiften en oogschaduws voor een duurzame en stralende make-uplook. Ontdek innovatieve formules en stijlvolle pigmenten voor een prachtige uitstraling.

Dermaplaning

Dermaplaning is een cosmetische procedure waarbij de bovenste laag dode huidcellen en dunne donshaartjes van het gezicht worden verwijderd met een chirurgisch mesje. Het resultaat is een gladdere en stralendere huid. 

Esthetiek Charmes laat je stralen op elk feest of gelegenheid!