Esthetiek Charmes | Schoonheidsinstituut Lendelede

esthetiek charmes - schoonheidsinstituut lendelede

Voor schoon­heid en zelf­vertrouwen

Geef jouw huid de verzorging die ze verdient! Een gelaatsverzorging waar je gezicht van opkikkert. Weg met de onzuiverheden. Met een grondige huidanalyse als basis, kunnen we jou de perfecte adviezen geven. Zo hou je ook thuis je huid in topconditie. It’s time to shine!

Esthetiek Charmes is er ook voor medische pedicures aan huis. Kan je je moeilijk verplaatsen? En wil je de pijn aan je voeten voor zijn? Wij komen langs voor een secure voetbehandeling.

yonka-producten2

De beste producten voor een optimale huid

Met de verzorgingsproducten van Yon-Ka trekken we resoluut de kaart van kwaliteit. Dit Franse verzorgingsmerk is samengesteld uit de puurste etherische oliën en plantenextracten. Actieve bestanddelen als hyalonzuur, vintamine C en peptiden helpen in de strijd tegen huidveroudering.

Wie is het gezicht achter Esthetiek Charmes?

Charlotte Mestdagh. Een jonge gedreven onderneemster. Die enkel genoegen neemt met het beste. De beste producten, het beste resultaat. Charlotte stopt niet na de behandeling. Een passie kan je immers niet pauzeren. Advies hoef je niet te vragen, dat krijg je. Inbegrepen in de excellente service. Charlotte maakt van Esthetiek Charmes een schoonheidsinstituut waar je kan op vertrouwen.

Ik raad Esthetiek Charmes zeker aan! Altijd dik in orde, en klaar voor een leuke babbel! Je schoolt je bij om nieuwe producten te gebruiken, wat altijd tof is! Heel tevreden, ik kom zeker nog terug! 

Lisa Verscheure, Izegem

Jouw schoonheidsinstituut in Lendelede

Esthetiek Charmes is een schoonheidsinstituut gelegen in Lendelede. Dat is vlak naast Izegem, Ingelmunster, Kuurne en Kortrijk. We zijn rustig gelegen en hebben parkeerplaatsen voor de auto.