Medische Pedicure | Esthetiek Charmes

Medische pedicure

Wanneer doe je een beroep op een medische pedicure? Liefst preventief, dat betekent dat je nog geen pijn voelt. Voorkomen is in elk geval beter dan genezen. Heb je echter toch al klachten zoals ingegroeide nagels, kalknagels, eelten, kloven of eksterogen, dan kunnen we jou perfect helpen met een behandeling bij je thuis.

Gezonde voeten,
ook aan huis

Met de medische pedicure willen we iedereen met een voetaandoening en nagelproblemen helpen. Met onze thuisservice zijn we er vooral voor oudere mensen die niet zo goed te been zijn. Of risicopatiënten met bijvoorbeeld reuma of diabetes. De focus van de behandeling is vooral pijnvermindering én preventie.

 

Ben je dus op zoek naar een medische pedicure aan huis in de regio van Izegem, Lendelede, Ingelmunster? Dan ben je aan het goede adres. Bij jou, bij ons, wat voor jou het makkelijkst is. Voor een professionele medische pedicure aan huis kan je dus rekenen op de professionele diensten van Esthetiek Charmes.

Vertrouw op Esthetiek Charmes

Een goede agendaplanning (= geen lange wachtlijsten)

Afspraak na 19u? Geen probleem!

Opvolgingstraject van begin tot eind

Bij hevige aandoeningen verwijzen we door

Over Charlotte

“Als medische pedicure ben ik onderlegd in meer dan enkel voetmassages. Ik ben een erkende medische pedicure, dus dat betekent dat ik vertrouwd ben met alle gangbare voetbehandeling én daar een opleiding voor kreeg. 

 

Heb je dus een complex probleem aan jouw voeten, dan kan ik je ongetwijfeld helpen!”