Yon-Ka schoonheidsproducten | Esthetiek Charmes

Yon-Ka schoonheidsproducten

voor de gevoelige huid

De strijd tegen de huidveroudering kende de jongste jaren een grote evolutie. Met de komst van Botox en allerhande injecties werd de strijd agressiever en ingrijpender. Meer risico’s en visites bij artsen. Een grote verandering in vergelijking met enkele jaren terug.

De kracht van de natuur

Yon-Ka kiest echter, meer dan ooit, voor een alternatieve oplossing. Een oplossing op basis van etherische oliën en plantenextracten in combinatie met actieve bestanddelen als hyalonzuur, vitamine C, polyfenolen, peptiden en fruitzuren. Met de kracht van de natuur pakken we de huidveroudering en verschillende schoonheidsproblemen aan.

Met de milde producten van Yon-Ka schenk je je huid de kwaliteit die het verdient. Dankzij een regelmatig gebruik van de producten van Yon-Ka is jouw huid beter bestand tegen de veroudering.

Yon-Ka voor elk huidtype

De combinatie van de Yon-Ka producten, een persoonlijke behandeling op basis van jouw huidtype en professionele technieken, zorgt ervoor dat ook jouw huid stralend mooi is én blijft.

 

Bij Esthetiek Charmes maken we bij elke behandeling gebruik van de producten van Yon-Ka. Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor advies rond het gebruik van deze hoogstaande schoonheidsproducten. Het volstaat om een afspraak te maken. Met plezier geven we je uitleg over dit excellente gamma.

Het bewezen effect van Yon-Ka

Samen met wetenschappers, biologen, dermatologen en andere deskundigen gaat Yon-Ka voor al zijn producten op zoek naar de beste samenstelling. Absoluut doel is een zichtbaar en duurzaam resultaat bereiken in de strijd tegen huidveroudering.

 je huid zal stralender worden (al na de eerste behandeling)

 je huid zal ook gladder aanvoelen

de huidstructuur wordt verfijnder én egaler

yon-ka-swirl2

De naam van het merk verwijst dan ook naar deze voortdurende zoektocht naar harmonie en regeneratie.

 

YON, een rivier met stromend en zuiverend water, verwijst naar energie en beweging. KA, in het Egypte van de farao’s, heeft betrekking op het deel van eeuwigheid dat aanwezig is in elk wezen.

Yon-Ka en Esthetiek Charmes: een gouden duo

Om goed in je vel te zitten, moet je ook rust in je hoofd kennen. Onderzoek en jarenlange ervaring van het Yon-Ka instituut bewijst dit ook. Om de alchemie van de Yon-Ka behandeling volledig tot zijn recht te laten komen, creëren we bij Esthetiek Charmes dan ook de juiste sfeer. Een luisterend oor is dan ook essentieel, daarom is elke behandeling gepersonaliseerd. Gepersonaliseerd volgens het huidtype, maar ook volgens de persoon die we voor ons hebben.