In drie stappen naar een gezonde huid

Een gezonde huid in 3 stappen? Wij helpen jou!

Een gezonde huid krijg je niet zomaar. Een droge of vette huid duidt meestal op een onderliggend probleem. Zo ontstaan er ongemakken zoals puistjes of schilfertjes. Vraag jezelf eens af: Reinig ik mijn gezicht wel goed? Gebruik ik verzorgingsproducten die aansluiten bij mijn huidtype? Wij helpen je in 3 stappen op weg naar een stralend gelaat!

Zo gaan we te werk

1

Gelaatsverzorging

2

Uitleg reinigen

3

Advies verzorgingsproducten

1. GELAATSVERZORGING

Een frisse start met een gelaatsverzorging

We beginnen met een gelaatsverzorging. Zo reinigen we je gezicht, krijg je een voedend masker en een ontspannende gelaats- en nekmassage. Je gezicht is beter beschermd tegen de zon, en jouw verzorgingsproducten worden beter opgenomen.

 

Daarnaast leren we zo ook je huid kennen. Aan de hand van enkele vragen die we tijdens de behandeling stellen kunnen we al snel de problemen detecteren waar jij last van hebt.

2. REINIGEN

We leren je hoe je gezicht te reinigen en waarom het belangrijk is

Het belang van je gezicht te reinigen wordt vaak vergeten. Wanneer we de vraag stellen "hoe reinig jij je gezicht?" krijgen we vaak antwoorden als: "met water", "niet", "met demake-up". Helaas allemaal verkeerde antwoorden. Je doet je afwas toch ook niet met enkel water?

 

We leggen je graag uit hoe jij je gezicht het best verzorgd, gezond houdt en je producten optimaal laat werken. Wil je zelf aan de slag? Lees dan onze tips om je gezicht te reinigen

3. VERZORGINGSPRODUCTEN

Houd je huid gezond met dagelijkse verzorging

Je gelaat reinigen is een eerste stap naar een gezonde huid, maar nog belangrijker is de voeding en verzorging ervan. We adviseren je welke producten het best zijn voor jouw huid. Het belang van een goede dagcrème is niet te onderschatten. Maar daarnaast bestaan nog tal van producten die je helpen een stralend gezond gelaat te bekomen. Onze deuren staan voor je open! Tot binnenkort?

Wil je graag advies over welke producten je nodig hebt?

Ben jij klaar voor een stralende, gezonde huid?