Ontspannende lichaamsbehandelingen | Esthetiek Charmes

Gun jezelf wat me-time en ontsnap aan de stress!

Kun jij wel wat ontspanning gebruiken en wil je even weg van de dagdagelijkse stress? Tijdens een gelaatsverzorging of lichaamsmassage kom je helemaal tot rust. Bovendien krijgt je huid een verfrissende behandeling. 

Krijg een boost met een gelaatsverzorging

Is een gelaatsverzorging ontspannend? Je zal versteld staan van het effect dat het geeft op je lichaam. Tijdens de behandeling wordt je gelaat gereinigd, krijg je een voedend masker en een ontspannende gelaats- en nekmassage. Zo wordt je huid helemaal opgefrist en dat zul je zelf merken ook. Klanten zijn na een behandeling terug opgeladen en ontspannen.

Op aanraden van een vriendin ging ik langs bij Esthetiek Charmes voor een gelaatsverzorging. Wauw, ik ben helemaal opgefrist naar buiten gewandeld met de smile op mijn gezicht. Bovendien gaf ze me tips over de verzorging van mijn huid, waardoor ik nu veel minder last heb van puistjes. Charlotte kent er van! Ik kom zeker nog eens terug.

M.Vulsteke, Ingelmunster

Ga de stress te lijf tijdens een lichaamsmassage

Wie houdt nu niet van een massage? Tijdens een behandeling van 30 min tot een uurtje krijg je een ontspannende lichaamsmassage in alle rust. Je kiest zelf voor alleen je rug of het volledige lichaam. Bij die laatste worden ook de armen, benen en buik mee behandeld. Klinkt goed toch?

Een gezellig en warm instituut waar Charlotte je met open armen ontvangt. Steeds genieten van je zorgen en behandeling met een uitstekend eindresultaat.

G. Mestdagh, Lendelede

Klaar voor jouw persoonlijk me-time moment?