Peeling | Esthetiek Charmes

Elke dag laat onze huid ongeveer 30.000 dode huidcellen los. Gelukkig beschikt onze huid ook over regeneratieve eigenschappen. Met andere woorden: onze huid herstelt zichzelf. Maar dit proces gaat, met het ouder worden, steeds trager. Door nu en dan die dode huidcellen weg te halen, herstelt onze huid sneller. En krijg je dus rapper nieuwe huidcellen. Met een strakkere en egalere huid als gevolg.

Yon-Ka: nieuwe,
frisse huid

Met de peelingproducten van Yon-Ka straalt je huid als nooit tevoren. De combinatie tussen fruitzuren en mimosa tenuiflora (bekend om de herstellende eigenschappen) is uniek. Je huid voelt fris en verhelderd aan. Je huidkorrels worden fijner waardoor rimpels en lijntjes gladgestreken worden.

 

Hyalonzuur en aloë vera brengen het juiste niveau van hydratatie aan in de huid. Terwijl vitamina B5 zorgt voor voeding en een kalmerende werking.

“Cleopatra nam al wijnbaden. Dat deed ze niet omwille van de wijn maar voor de fruitzuren aanwezig in de druiven. Ze hadden een verjongend effect op de weergaloze schoonheid van Cleopatra.”

Voor wie is een peeling interessant?

Heb je wat last van een onzuivere huid of verwijde poriën? Duikt er soms eens een puistje op? Of vind je van jezelf dat je een vale teint hebt? Dan kan een lichte peeling voor jou soelaas brengen.

 

Een peeling kan trouwens zowel in de zomer als in de winter. Net voor de zomer zal het zorgen voor een betere, kleurvastere zongebruinde tint. Na de zomer kan een professionele peeling ervoor zorgen dat je je langer jouw zomerkleurtje behoudt.