Gelaatsverzorging in Lendelede | Esthetiek Charmes

esthetiek charmes

Gelaatsverzorging in Lendelede

Zoek je in Lendelede een schoonheidsspecialiste voor een gelaatsverzorging? Dan moet je bij Esthetiek Charmes zijn. Niet ver van Lingerie Ohlala! en Omniflor, op een zijweg van de Rijksweg, vind je ons. Een klein, gezellig en persoonlijk instituut. Makkelijk bereikbaar en parking voor de deur. Je kan online makkelijk een afspraak maken. Bellen of mailen is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Lendelede: het hart van Esthetiek Charmes

Lendeleenaars, koop lokaal. Laat het dus gerust weten aan vriendinnen, familie en collega’s. Voortaan kan je voor de betere gelaatsverzorging terecht bij Charlotte van Esthetiek Charmes. Je hoeft dus het halve land niet meer rond te rijden voor een professionele behandeling. Bovendien maakt Esthetiek Charmes ook nog eens gebruik van de beste producten van Yon-Ka. Nog maar eens een reden om af te zakken naar de Rozebeekstraat in Lendelede.

Weg onzuiverheden, welkom relaxed gevoel

Voel je goed in je vel, daar draait het bij Esthetiek Charmes in Lendelede. Dat kan pas wanneer je in een goeie omgeving, de juiste behandeling en het correcte advies krijgt. Daarom zetten we in op deze drie pijlers. Een mooi, rustgevend instituut, waar je met kennis van zaken geholpen wordt. 

Ben je dus uit de omgeving van Lendelede, boek dan zeker een afspraak bij Esthetiek Charmes voor een gelaatsverzorging. Samen pakken we de strijd tegen huidveroudering, acné en mee-eters aan.