Gelaatsverzorging regio Izegem | Esthetiek Charmes

esthetiek charmes

Gelaatsverzorging in Izegem

Gelaatsverzorging in Izegem, strikt genomen is het grondgebied Lendelede, daarvoor klop je aan bij Esthetiek Charmes. Voor de beste kwaliteit, de beste service en de beste producten heb je vast wel dit kleine ritje over. Klein stukje de Rijkweg verder en daar vind je ons gezellige schoonheidsinstituut. Altijd welkom!

Laat je gezicht verzorgen nabij Izegem

Esthetiek Charmes is specialist op het gebied van gelaatsverzorging. Je krijgt er een volledige behandeling van reiniging tot advies om zelf de dagelijkse verzorging verder te zetten. In een aangenaam kader omringen we jou met alle zorg. Om je optimaal te soigneren gebruiken we enkel de beste producten.

Totale ontspanning

Genieten staat samen met de perfect huidverzorging op een gedeelde eerste plaats. De een kan niet zonder de ander. Daarom doen we er alles aan om je comfortabel te ontvangen in Lendelede, vlakbij Izegem. 

Ben je dus uit de omgeving van Izegem, boek dan zeker een afspraak bij Esthetiek Charmes voor een gelaatsverzorging. Samen pakken we de strijd tegen huidveroudering, acné en mee-eters aan.